Website voor natuurfotografie, workshops en fotoreizen

MARON Natuurfotografie


 

workshop 1

workshop 2

workshop 3

workshop 4

workshop 5

Algemeen
MARON Natuurfotografie verzorgt workshops voor zowel de beginnend als de gevorderd natuurfotograaf. Wil je als beginnend natuurfotograaf de beginselen van natuurfotografie onder de knie krijgen en het maximale uit je foto uitrusting halen, dan is een workshop bij MARON Natuurfotografie een stap in de goede richting.  Maar ben je gevorderd natuurfotograaf en wil je nog betere foto’s maken, dan leert MARON Natuurfotografie je ‘anders kijken’. Onze workshops staan onder deskundige begeleiding van een of meerdere natuurfotografen, met kennis van fotografie en de natuur. Zonder dit laatste is het bijna onmogelijk om je in te leven in het onderwerp dat je wilt fotograferen. Buiten de technische aspecten van de fotografie, zoals belichting, diafragma, standpunt, compositie, e.d., zullen onze workshop begeleiders u leren verantwoord en respectvol om te gaan met onze kwetsbare natuur. De workshops die wij organiseren kenmerken zich door de kleinschaligheid. MARON Natuurfotografie geeft je graag de aandacht die je verdient en daarom bestaat een groep  uit maximaal 8 fotografen.

Is een groepsworkshop niets voor jouw, vraag dan middels het contactformulier naar de mogelijkheden voor een workshop ‘op maat’. Deze individuele workshops zijn praktijkgericht en worden voornamelijk in het veld gegeven. Doordat jij de enige deelnemer bent, zal de workshop geheel op jouw wensen zijn afgestemd. Neem gerust contact met ons op om je te laten informeren over de workshops ‘op maat’.
 
MARON Natuurfotografie is altijd op zoek naar de juiste prijs/kwaliteit verhouding. We streven ernaar om onze workshops ook voor de natuurfotograaf met een kleine(re) beurs toegankelijk te houden.
    
Je vindt de workshops van MARON Natuurfotografie overzichtelijk op rij.