Website voor natuurfotografie, workshops en fotoreizen

MARON Natuurfotografie

 
De onderstaande presentaties zijn beschikbaar
 
Texel vogelparadijs
Polderleven
Vier seizoenen natuurbeleving
Zwerven door de Europese natuur

 
Als natuurliefhebber en fotograaf deel ik graag mijn natuurbelevingen en beeldmateriaal met u. Tijdens mijn ‘zwerftochten’ door de natuur, heb ik in de loop der jaren heel wat beeldmateriaal opgebouwd. Een deel van mijn dia’s heb ik ingescand zodat deze goed in de presentaties zijn in te passen.
De tijdsduur van een presentatie varieert van 30 minuten, tot 2 maal 45 minuten. Uitermate geschikt dus als onderdeel van een groter geheel of als avondvullend programma. Daarnaast bestaat de mogelijk om de lengte van mijn presentatie(s) aan uw wensen aan te passen. Bijvoorbeeld door een combinatie van presentaties.
U kunt mij uitnodigen op iedere door u gewenste locatie in Nederland, mits voorzien van een elektriciteitsaansluiting van 230 Volt. Ik maak gebruik van  eigen laptop, beamer, geluid en projectiescherm. Wilt u de presentatie op een groot projectiescherm, dan dient u zelf voor dit scherm te zorgen.

Staat de door u gewenste presentatie er niet bij? Neemt u dan gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.
De kosten zijn afhankelijk van de plaats waar de presentatie moet worden verzorgd en de lengte van de presentatie. Heeft u interesse? Neem vrijblijvend contact op via onze contactpagina voor een prijsopgave.
Deze voorwaarden gaan in per 15 september, 2010, hiermede vervallen alle vorige uitgaven