Website voor natuurfotografie, workshops en fotoreizen

MARON Natuurfotografie


 

Grijze Zeehondpup

Kleine Alk

Korhoen Finland

Papegaaiduiker

fotografie maas van de ruitenbeek 2 20140224 1697504298

Algemeen
MARON Natuurfotografie heeft een uitgebreid assortiment fotoreizen voor u samengesteld naar uiteenlopende bestemmingen binnen Europa. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar nieuwe bestemmingen, zoals Spitsbergen. In voorbereiding zijn fotoreizen naar o.a. Polen, om zeearenden te fotograferen, Finland in de winter voor landschapen, wildlife en natuurlijk het Noorderlicht.
De fotoreizen van MARON Natuurfotografie kenmerken zich door de kleinschaligheid. Een groep bestaat uit maximaal 8 enthousiaste amateurfotografen, begeleid door een ervaren fotograaf. Wij geven je graag de aandacht die je verdient. De reisbegeleider is niet alleen een ervaren fotograaf, maar heeft ook kennis van de natuur en leidt je bovendien langs de meest fotogenieke plekken. Jij kunt je dus volledig concentreren op het fotograferen.
De reizen worden in een laag tempo uitgevoerd, zodat je ruimschoots in de gelegenheid wordt gesteld om een goede foto te maken. Daarnaast is er veel individuele vrijheid en zijn de reizen van MARON Natuurfotografie toegankelijk voor ieder niveau, van beginnend tot gevorderd natuurfotograaf. Door elkaar te stimuleren en vaardigheden uit te wisselen, zal het niveau van fotografie stijgen.
 
Je reisbegeleider zal tijdens de reis zelf ook fotograferen, maar indien nodig voor je klaar staan met tips en adviezen.
 
De natuurbeleving en respect voor de natuur komen op de eerste plaats, het maken van een goede foto op de tweede.    
MARON Natuurfotografie is altijd op zoek naar de juiste prijs/kwaliteit verhouding. We streven ernaar om onze reizen ook voor de natuurfotograaf met een kleine(re) beurs toegankelijk te houden.

Je vindt de fotoreizen van MARON Natuurfotografie overzichtelijk op rij. Neem gerust contact met ons op om je te laten adviseren welke fotoreis het beste bij je past.